18+
Az oldalon éles lőfegyverek, lőszerek és egyéb engedélyhez kötött termékek apróhirdetései (is) találhatóak.
Az oldal meglátogatása 18 éven felülieknek engedélyezett.

Ft
Ft
Cover img

Yukon Ranger 6.5x42 éjjellátó, keresőtávcső

89.000 Ft

Képgaléria

Kihasználatlanság miatt eladó egy keveset használt, kifogástalan állapotú Yukon Ranger infra éjjellátó, éjszakai és nappali keresőtávcső. A nagyítása 6.5 x-ös, a frontlencse átmérője pedig 42 mm. Két beépített vetővel rendelkezik. A nappal-és szürkületben használatos kisebbik, bekapcsoláskor azonnal dolgozik, míg a nagyobb teljesítményű sötétben külön kapcsolható. A vadak és az ember számára is láthatatlan nagy teljesítményű 850 nm-es infravető hatásfoka a tárgyak,-valamint a távolság függvényében, fokozatmentesen szabályozható 1-15 értékig. A távcsövet 6 db AA alkáli elem vagy akkumulátor működteti, egy töltéssel, 6-8 órás időtartamban. Az AA elemeket egy külön kazetta foglalja magába, amelyből egy pót darab is jár hozzá, így az is "betárazva", sötétben akár tapintással, árulkodó fény bekapcsolása nélkül is kicserélhető. A szemlencsénél +/- 3 dioptria állítható, a frontlencsénél pedig élességállító gyűrű van. A távcső, az alján lévő szabvány állvány csavarral fotóállványra is rögzíthető megfigyelés közben. Az oldalán két gumi kupakkal lefedett csatlakozót találunk. Az egyiken keresztül külső 9V-os tápfeszültséggel táplálhatjuk a készüléket, míg a másikhoz külső videófelvevő csatlakoztatható. A kijelző fekete-fehér képet ad, kb. 100 m-ig kiváló élességben, teljes sötétségben is. A távcső érzékelési távolsága 250-300 m, ahol még jól észlelhető a vadak szeméről visszaverődő, fehér, világító fénypont. A kijelzőben folyamatosan látható az elemek töltöttségi állapota, valamint az extra infravető ki-be kapcsolt állapota, ill. erősségi fokozata. A gumírozott, vízálló bevonatú ház igen kellemes tapintást nyújt a kézreálló formának. Neoprén nyakpánt-és táska, valamint két db elemtartó kazetta jár a gyári csomagban. Vad megfigyeléshez,vagy akár örző-védő munkákhoz, területek ellenőrzéséhez is, bel-és kültéren egyaránt kiváló segítséget nyújt. Az új ára: 145 ezer ft. Átvehető Velencén az M7 MOL kút (44.km) közelében, vagy Budapesten. Futár cégek, kb. 1.500,- ft-ért, bárhová elviszik.A hirdető további hirdetései

Velence, 2481

20.000 Ft
4 hónapja
Tóth Péter

Kedves Vadásztársak! Eladó egy új, Amerikában vásárolt hosszított taktikai Picatinny céltávcső rögzítő sín Browning golyós fegyverre. Speciális kemény alumínium, matt feketére eloxált, 4 db gyári csavarral ellátott. Weaver távcső szerelék rögzítésére is alkalmas. A két-két rögzítő csavar közötti távolság: 22 mm, a két belső rögzítőpont közötti távolság pedig: 83 mm. Átvehető Velencén, az M7 MOL kút (44.km) közelében, vagy akár postai úton is elküldöm.

  •   Létrehozás dátuma
részletek

Velence

115.000 Ft

Használat hiányában eladó egy hibátlan Yukon Craft 3-12-szeres nagyítású, variábel, 56 mm-es frontlencsével szerelt vadászfegyver céltávcső. A tubus átmérője 30 mm, és 11 fokozatban állítható piros világítópont könnyíti a nappali-és az éjszakai célzást. A vízálló, matt fekete alumínium ház egy anyagból készült, és mindkét végén rugósan felpattanó porvédő kupak óvja a többszörös bevonatú lencséket a külső szennyeződésektől. A teljes ház nitrogén gázzal töltött, amely bármilyen időjárási körülmények között megakadályozza a távcső bepárásodását. A szemlencse +2, és -3 dioptriáig állítható az élesebb látáshoz. 6000 J-ig lövésálló, amely kimondottan a nagyobb magnum kaliberekre is alkalmassá teszi a használatát. Hibátlan működésű, és semmilyen külső káros behatás nem érte. A súlya: 775 gr, a hossza pedig 38 cm. Az új ára: 175.000,-ft. Átvehető Velencén, az M7 (44.km) közelében, vagy Budapesten. Postázás is megoldható.

  •   Létrehozás dátuma
részletek

Velence, 2481

15.000 Ft
1 hónapja
Tóth Péter

Eladó egy alig használt, új állapotú, teljes bőr sötétbarna, szép vadásztáska két belső rekesszel, plusz egy külső csatos zsebbel. A vállszíjjon aggaték tartó fém kengyellel. Kézzel készített, a borító előlapon őz láb szőrrel és fűköröm betéttel díszítve. A mérete cca. 25x25x6 cm. Átvehető Velencén az M7 MOL kút közelében (44.km), vagy Budapesten. MPL-el kb. 1300, -ft a posta bárhová.

  •   Létrehozás dátuma
részletek